Braşov: Soţul avocatei Ghinescu a făcut schimb de tură în noaptea dispariţiei femeii

Poliţiştii au stabilit că în noaptea în care a dispărut avocata din Braşov, respectiv 29 spre 30 august, soţul acesteia era de serviciu, însă a făcut schimb cu un coleg, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar-şef Liviu Constantin Naghi.

1 afișare

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor s-a stabilit că poliţistul Cristi Cioacă, angajat la secţia 2 Poliţie Braşov, unde este şeful Compartimentului de ordine publică, era de serviciu în noaptea de 29 august, dar a rugat un coleg să facă schimb, în locul său.

"În noaptea de 29 spre 30 august poliţistul trebuia să fie de serviciu , dar a făcut schimb de tură cu un coleg“, a declarat, marţi, comisar-şef Liviu Constantin Naghi.

Elodia Marilena Ginescu (38 de ani), avocat în cadrul Baroului Braşov, a dispărut de acasă în 30 august. Soţul acesteia, poliţistul Cristi Cioacă, a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie.

Părinţii femeii sunt convinşi că fiicei lor i s-a întâmplat ceva rău în noaptea de 29 spre 30 august şi susţin că aceasta nu ar fi putut să plece şi să îşi abandoneze copilul. Oamenii vor să ofere chiar şi o recompensă pentru orice informaţie care ar putea duce la găsirea femeii.

Anchetatorii braşoveni iau în calcul varianta crimei în cazul avocatei Elodia Ghinescu, pe lista suspecţilor fiind şi soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii verifică acum două piste: una în care principalul suspect este poliţistul Cristi Cioacă, soţul avocatei, dar nu exclud nici varianta în care un posibil suspect ar putea fi chiar un client al Elodiei, un personaj din lumea interlopă.

Elodia Ghinescu este căutată în toată ţara, iar oamenii legii iau legătura cu toţi prietenii şi cunoscuţii avocatei. Femeia a fost dată în urmărire naţională şi în comsemn la frontieră. Oamenii legii nu au dat-o în urmărire internaţională deoarece nu există date că ar fi părăsit ţara, lucru care întăreşte ideea că femeia a păţit ceva.

Potrivit anchetatorilor şi declaraţiilor unui martor chemat de către aceştia la faţa locului, în apartamentul lui Cioacă au fost găsite urme de sânge pe pereţii şi covorul din dormitorul celor doi soţi, pe uşa din hol şi pe gresia din baie. Aceleaşi surse susţin că s-au descoperit pete de sânge şi în autoturismul poliţistului.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici