Căutarea avocatei Elodia Ghinescu, continuă şi astăzi, în judeţul Argeş

Căutarea avocatei Elodia Ghinescu a fost reluată, miercuri dimineaţă, în judeţul Argeş, scafandrii verificând lacurile Vidraru şi Pecineagu, zone unde, consideră anchetatorii, poliţistul Cristian Cioacă ar fi putut abandona cadavrul soţiei sale sau părţi din acesta.

2 afișări
Imaginea articolului Căutarea avocatei Elodia Ghinescu, continuă şi astăzi, în judeţul Argeş

Căutarea avocatei Elodia Ghinescu, continuă şi astăzi, în judeţul Argeş

Procurori ai Secţiei de Urmăriri Penale şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme au confirmat că, pe lângă căutările în apă, efectuate de scafandri ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, va fi scotocit tot perimetrul malurilor şi al văilor adiacente lacurilor Vidraru şi Pecineagu, de către echipele formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi pădurari, însoţite de câini de urmărire.

Căutările sunt îngreunate de ploaia torenţială care a căzut în zona montană a judeţului Argeş.

"Vom relua căutările în judeţul Argeş după ce în lacul Sătic nu am găsit deocamdată probe incriminatoare. De această dată, lacurile sunt mai vaste, iar zonele au un grad de dificultate ridicat. Dacă va fi nevoie, pentru urgentarea operaţiunilor de căutare, vom apela şi la scafandrii din Curtea de Argeş şi din Braşov", a declarat procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmăriri Penale şi Criminalistică din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Soţia lui Cristian Cioacă, Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani), avocat în cadrul Baroului Braşov, a dispărut de acasă în 30 august. Poliţistul Cristi Cioacă a anunţat Poliţiei dispariţa femeii în 5 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici