Cererea Mioarei Mantale a fost respinsă

Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, cererea Mioarei Mantale de suspendare a Hotărârii de Guvern prin care a fost înlocuită din funcţia de prefect al Capitalei.

3 afișări
Imaginea articolului Cererea Mioarei Mantale a fost respinsă

Cererea Mioarei Mantale a fost respinsă

Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mioara Mantale a declarat instanţei de judecată că prin decizia Guvernului i se aduce un prejudiciu pe mai multe planuri, atât financiar - salariul de subprefect fiind mai mic cu aproximativ o mie de lei, cât şi de imagine - deoarece pe parcursul carierei sale nu a avut sancţiuni sau mustrări şi putea face o frumoasă carieră în domeniu.

Un alt prejudiciu invocat de Mantale se referă la instituţia Prefectului, care urmează să organizeze alegerile europarlamentare, susţinând că ea are experienţă mai mare în domeniu deoarece a organizat patru tipuri de alegeri în Bucureşti.

Instanţa Secţiei a VIII-a de contencios administrativ şi fiscal a respins cererea fostului prefect al Capitalei de suspendare a hotărârii de Guvern.

În 28 august, Mioara Mantale a fost înlocuită din funcţia de prefect al Capitalei, după doi ani şi jumătate de mandat. Aceasta a preluat postul de subprefect, în locul său fiind numit ca prefect Cătălin Deaconescu, unul dintre subprefecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici