Video Cinci bărbaţi au furat un bancomat din holul unei bănci

Cinci bărbaţi care au furat, în noaptea de miercuri spre joi, un bancomat de pe holul unei bănci din sectorul 6 al Capitalei şi în care se aflau 80.000 de lei sunt căutaţi de poliţişti, stabilirea identităţii acestora fiind îngreunată din cauză că incidentul nu a fost filmat de camerele băncii.

8 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că joi, în jurul orei 2.00, la bancă au venit cinci bărbaţi mascaţi, au acoperit camerele de supraveghere video, au deschis uşa băncii, şi, în mai puţin de cinci minute, au luat bancomatul aflat în holul băncii şi au fugit.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 20, precum şi lucrători de la Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Capitalei, care încearcă să stabilească identitatea infractorilor.

Din primele cercetări s-a stabilit că bancomatul se afla într-un spaţiu deschis pentru public, dar accesul se făcea pe o uşă care ar fi trebuit deschisă cu o cartelă (card), însă aceasta nu a funcţionat corespunzător, deschizându-se imediat.

Poliţiştii vor verifica şi dacă bancomatul, care aparţine Raiffeisen Bank, îndeplinea condiţiile legale de funcţionare referitoare la normele de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici