Claudiu Niculescu va plăti fostei soţii 2.300 de euro pe lună pentru cei doi copii

Procesul dinamovistului Claudiu Niculescu cu fosta soţie s-a terminat, cei doi ajungând la o înţelegere, Judecătoria Sectorului 2 stabilind, vineri, ca fotbalistul să plătească o pensie alimentară de 2.300 de euro pe lună pentru cei doi copii.

2 afișări

Încă din 27 aprilie, cei doi au cerut termen instanţei Judecătoriei Sectorului 2, pentru a ajunge la o înţelegere cu privire la custodia şi pensia alimentară a copiilor. La la acea dată, avocatul lui Niculescu a spus că acesta ar putea ajunge la o înţelegere amiabilă cu fosta sa soţie, pentru a nu fi nevoiţi să aducă cei doi copii în faţa instanţei.

Până în prezent, Lidia Niculescu primea 2.000 de euro pensie alimentară pentru cei doi copii, potrivit avocatului fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici