Video Cluj: Dosar penal pe numele şoferului care a lovit ambulanţa

Poliţia Cluj a deschis dosar penal pe numele lui Sorin Coste, şoferul autoturismului care a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o ambulanţă în care era un pacient care, în urma accidentului a murit.

18 afișări

Subinspectorul Mircea Rotaru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat, duminică, că Sorin Coste, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Poieni, judeţul Cluj, conducea autoturismul cu o alcoolemie peste limita legală.

“Poliţia a deschis dosar penal pe numele lui Coste pentru ucidere din culpă şi conducere cu alcoolemie peste limita legală. Coste avea o alcoolemie de 0.72 la mie în aerul expirat, ceea ce înseamnă 1,5 la mie concentraţia de alcool în sânge. În urma accidentului, Liviu Paşca, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Săcuieu, pacient care se afla pe bancheta din spate a ambulanţei, a decedat. Un alt pacient aflat în ambulanţă a scăpat neaccidentat”, a declarat Rotaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici