Consilieri clujeni audiaţi la DNA în cazul construcţiei unui mall

Nouă membri ai unei comisii de licitaţie, printre care consilieri sau directori din Consiliul Judeţean Cluj, au fost audiaţi, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în calitate de martori, într-un dosar privind construcţia unui mall la Cluj-Napoca.

4 afișări

Vineri, în jurul orei 10.00, la DNA s-a prezentat preşedintele comisiei de licitaţie, consilierul Ioan Petran, care a declarat că licitaţia a fost corectă şi că s-au respectat cerinţele legale.

El a dat o declaraţie de martor, în care a dat detalii privind modul în care s-a derulat licitaţia.

Două ore mai târziu, avocata Steliana Cataniciu, membru în comisa de licitaţie, s-a prezentat la DNA, ea afirmând după audierea sa ca martor că, în opinia sa, licitaţia a fost corectă şi că s-au respectat condiţiile legale.

Nouă membrii ai Comisiei de licitaţie au fost convocaţi, vineri, la DNA, pentru a explica modul în care s-a organizat şi derularea procedura de licitaţie, în anul 2005, privind un teren situat în municipiul Cluj-Napoca, Parc Est, cartierul Gheorgheni. Aici a fost începută construcţia unui mall de către firma Iulius Group, condusă de omul de afaceri din Iaşi Iulian Dascălu, iar licitaţia a fost contestată de omul de afaceri clujean Paszkanyi Arpad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici