Directoare de şcoală din Bucureşti, prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua mită 21.000 de euro

  • Directoarea unei şcoli din Bucureşti a fost reţinută de DNA, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită 21.000 de euro.
  • În total, femeia a primit, în ultimele şase luni, peste 137.000 de lei de la o societate cu care şcoala încheiase un contract de reabilitare
  • Judecătorii Tribunalului Bucureşti vor decide, azi, dacă femeia va fi arestată preventiv
4903 afișări
Imaginea articolului Directoare de şcoală din Bucureşti, prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua mită 21.000 de euro

Directoare de şcoală din Bucureşti, prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua mită 21.000 de euro

Directoarea unei şcoli din Bucureşti a fost reţinută de DNA, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită 21.000 de euro. Potrivit procurorilor, în ultimele 6 luni, directoarea ar fi primit peste 137.000 de lei.

Suma  reprezintă un comision de 4% din valoarea totală a sumei facturate de societate pentru un contract de lucrări de reabilitare a şcolii, bani ceruţi de directoarea instituţiei, Carmen Elena Zanfir, pentru a aproba plăţile către societate.

Marţi, femeia a fost prinsă de procurorii DNA când lua ultima tranşă din suma totală primită din septembrie 2019 şi până în prezent.

Astăzi, Carmen Elena Zanfir va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici