Doctoriţa care a eliberat adeverinţe false de vaccinare şi soţul ei au fost reţinuţi

Doctoriţa de familie acuzată că a eliberat adeverinţe false de vaccinare, dar şi soţul acesteia, au fost reţinuţi pentru 24 de poliţiştii din Dâmboviţa.

961 afișări
Imaginea articolului Doctoriţa care a eliberat adeverinţe false de vaccinare şi soţul ei au fost reţinuţi

Doctoriţa care a eliberat adeverinţe false de vaccinare şi soţul ei au fost reţinuţi

Potrivit IPJ Dâmboviţa, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de o femeie, medic de familie şi de soţul acesteia.

Cei doi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19.

Poliţiştii au făcut joi trei percheziţii domiciliare în acest caz, în localităţile Pucioasa, Corbii Mari şi Aninoasa, din judeţul Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie-august, o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi introdus, în sistemul informatic, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverinţe false de vaccinare şi s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici