Dolj: Primarul şi viceprimarul din Segarcea, cercetaţi penal

Primarul oraşului Segarcea, Nicolae Popa şi viceprimarul aceluiaşi oraş, Constantin Bobocel, sunt cercetaţi în stare de liberate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea pentru abuz şi neglijenţă în serviciu.

12 afișări

Cei în cauză, în calitate de primar, respectiv viceprimar al oraşului Segarcea, împreună cu alţi trei funcţionari ai primăriei, au încredinţat în anul 2004, o lucrare de asfaltare străzi în valoare de 400.000 lei, unei societăţi comerciale din Craiova, fără a organiza licitaţie, informează un comunicat IPJ Dolj.

La finalizare, Comisia de recepţie a lucrării a aprobat ilegal plata sumei de 10.200 lei, prin includerea în situaţiile de lucrări a unor cantităţi mai mari de materiale decât cele folosite în realitate.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările în dosarul penal privindu-i pe primarul oraşului Segarcea Nicolae Popa, de 59 ani, şi pe Constantin,Bobocel, de 65 ani , dar şi pe alţi funcţionari ai primăriei. Toţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz si neglijenţă în serviciu.

Dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de trimitere în judecată a învinuiţilor care sunt cercetaţi în stare de libertate, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici