Dosarul Rompetrol rămâne în continuare la instanţă

Dosarul Rompetrol în care Dinu Patriciu, alături de mai multe persoane, este acuzat de comiterea unor infracţiuni economice rămâne la instanţă, Curtea de Apel Bucureşti admiţând, joi, contestaţia procurorilor la decizia instanţei inferioare de trimitere a cauzei la DIICOT pentru refacerea urmăririi.

14 afișări
Imaginea articolului Dosarul Rompetrol rămâne în continuare la instanţă

Dosarul Rompetrol rămâne în continuare la instanţă (Imagine: Mediafax Foto)

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dezbătut, săptămâna trecută, recursul formulat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) împotriva hotărârii Tribunalului Bucureşti de a restitui dosarul Rompetrol la procurori în vederea refacerii urmăririi penale şi a rechizitoriului sub mai multe aspecte de nelegalitate. Curtea de Apel Bucureşti a amânat atunci pentru 20 martie decizia în acest caz.

Tribunalul Bucureşti a admis, în octombrie anul trecut, excepţia ridicată de avocaţii din dosarul Rompetrol şi au decis restituirea acestuia la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru refacerea urmăririi penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici