Finul lui Băsescu, audiat la DNA

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a prezentat, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde este audiat în legătură cu acuzaţiile de mită şi abuz în serviciu care i-au fost aduse de procurori.

1 afișare
Imaginea articolului Finul lui Băsescu, audiat la DNA

Finul lui Băsescu, audiat la DNA

DNA Timişoara l-a pus oficial sub acuzare pe primarul Aradului la sfârşitul lunii ianuarie anul acesta.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Gheorghe Falcă - finul preşedintelui Traian Băsescu - de luare de mită şi abuz în serviciu. Aceleaşi acuzaţii îi sunt aduse şi viceprimarului Tiberiu Dekany, în legătură cu vânzarea unui teren, către o firmă privată, sub preţul pieţei.

Concret, pe terenul de cinci hectare din centrul Aradului, Primăria a cerut unei firme Elecon suma de 800.000 de euro. Firma l-a vândut ulterior cu 3,5 milioane de euro.

În acest caz, mai mulţi funcţionari ai Primăriei Arad au fost audiaţi de procurorii DNA, respectiv viceprimarul liberal Tiberiu Dekany, directorul tehnic al Primăriei, Răzvan Popa şi consilieri PNL şi PD, printre care Valentin Neamţ, vicepreşedinte PNL Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici