Fundaşul stelist Petre Marin, la DNA

Fundaşul stelist Petre Marin s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a fost citat în calitate de martor în dosarul privind scandalul banilor care îi aparţineau lui Gigi Becali şi se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj.

8 afișări
Imaginea articolului Fundaşul stelist Petre Marin, la DNA

Fundaşul stelist Petre Marin, la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Petre Marin a părăsit sediul DNA în jurul orei 11.45, după aproximativ două ore de la sosire, declarând că nu poate da detalii despre calitatea pe care o are în dosarul privind scandalul banilor de la Cluj, în care a fost citat de procurori.

La ieşirea de la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Petre Marin a spus că a fost chemat de procurori pentru că este naşul de cununie al lui Gigel Coman, jucătorul Universităţii Cluj reţinut în 7 mai alături de alte patru persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro.

Marin a refuzat să dea detalii despre declaraţiile pe care le-a dat procurorilor sau despre calitatea pe care o are în dosar.

Întrebat de ce a stat atât de mult la sediul Direcţiei, aproximativ două ore, Marin a spus că ar fi petrecut mai mult timp în sala de aşteptare decât cu procurorii.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, urmărit penal pentru fapte de corupţie, declara, luni, la Sport.ro, că Petre Marin a fost citat la DNA, adăugând că a auzit că şi căpitanul echipei Mirel Rădoi a fost chemat de procurori la audieri.

La 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, dar şi doi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, vineri, că Gigi Becali, Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici