Gândul: Procurorii au sărbătorit fraudarea examenului la restaurantul Casa Roz

Procurorii şpăgari din dosarul fraudării concursului de promovare pentru funcţiile din parchete au fost filaţi, fotografiaţi şi înregistraţi audio şi video în timp puneau la cale traficarea subiectelor de examen. Afacerea a fost practic monitorizată cap coadă. Cazul seamănă izbitor cu cel al fostului ministru Decebal Traian Remeş, căruia i-au fost livrate la domiciliu o serie de produse, precum caltaboşi şi palincă.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Procurorii au sărbătorit fraudarea examenului la restaurantul Casa Roz

Gândul: Procurorii au sărbătorit fraudarea examenului la restaurantul Casa Roz

La rândul lor, procurorii au descărcat dintr-un Audi Q7 damigene cu vin şi sacoşe cu produse alimentare. De această dată, banii nu s-au dat într-o cafenea ci în cabinetul notarului Gheorghe Bucur. O altă imagine suprinsă video se referă la sărbătorirea evenimentului la restaurantul Casa Roz, invitatul de onoare fiind chiar un membru al Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Cristian Deliorga (foto).

Practic, poliţiştii au fost solicitaţi să asigure operaţiunea de filaj permanent a procurorului Gheorghe Dumitru de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, a judecătorului Gheorghe Cerbeanu de la Tribunalul Vâlcea, a notarului Gheorghe Bucur, fost membru CSM şi a procurorului Eugen Cojocaru de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, membru supleant al Comisiei de examinare.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici