Iliescu, Haşotti, Şereş şi Funar cer anchetă a Curţii Conturi la Primăria Capitalei

Un grup de 56 de senatori, printre care Ion Iliescu, Puiu Haşotti, Codruţ Şereş şi Gheorghe Funar şi Ioan Talpeş, au cerut adoptarea unei Hotărâri a Senatului prin care să se solicite Curţii de Conturi o anchetă la Primăria Capitalei cu privire la lucrările de asfaltare şi înlocuire a bordurilor.

7 afișări
Imaginea articolului Iliescu, Haşotti, Şereş şi Funar cer anchetă a Curţii Conturi la Primăria Capitalei

Iliescu, Haşotti, Şereş şi Funar cer anchetă a Curţii Conturi la Primăria Capitalei pentru asfaltări

Un grup de 56 de senatori au înaintat, marţi, Biroului Permanent al Senatului, o notă, în care solicită adoptarea unei Hotărîri a acestei Camere a Parlamentului cu privire la problema asfaltărilor şi înlocuirii bordurilor din Bucureşti.

Cei 56 de senatori propun ca Senatul să ceară Curţii de Conturi efectuarea unui control la Primăria Capitalei pe tema achiziţiilor publice cu privire la lucrările de asfaltare şi de înlocuire a bordurilor.

De asemenea, ei solicită ca Senatul să mai ceară Curţii de Conturi dispunerea unui control cu privire la respectarea de către primarul general a hotărârilor emise de CGMB, pe durata mandatului.

Printre semnatarii solicitării sunt Ion Iliescu, Răzvan Theodorescu, Şerban Nicolae, Adrian Păunescu, Şerban Mihăilescu – PSD; Puiu Haşotti, Radu Stroe, Radu Câmpeanu, Mario Oprea, Ion Basgan – PNL; Codruţ Şereş, Marius Marinescu, Sabin Cutaş, Radu Terinte – PC; Gheroghe Funar, Nicolae Iorga, Ilie Petrescu; Ioan Talpeş (independent).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici