Imaginile cu prinderea şoferului beat care circula cu 180 km/h pentru a fugi de poliţişti, publicate

Poliţia Română a publicat imagini din timpul prinderii şoferului beat care circula cu 180 km/h pentru a fugi de poliţişti. Şoferul a fost încătuşat, miercuri, după o urmărire pe străzile din judeţul Galaţi.

285 afișări
Imaginea articolului Imaginile cu prinderea şoferului beat care circula cu 180 km/h pentru a fugi de poliţişti, publicate

Poliţia Română, Facebook

„Au reuşit să tragă… şoferul pe dreapta! Şi să evite o tragedie. După o cursă intensă, individul a fost imobilizat cu sprijinul cetăţenilor din zonă, cărora le mulţumim, pe această cale. Acesta a accelerat până la 180 km/h, doar să scape de poliţiştii care erau în urmărirea lui. Să fie alcoolul de vină? Datorită colegilor de la Serviciul Rutier Galaţi, Biroului Rutier Galaţi şi de la Postul de Poliţie Şendreni, bărbatul, de 50 de ani, are în acest moment permisul reţinut pentru 330 de zile şi de plătit amendă de 5.075 de le”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Un şofer băut a fost încătuşat după o urmărire pe străzile din judeţul Galaţi. Şoferul a fost la un pas să provoace accidente, gonind din calea poliţiei cu 180 km/h, făcând depăşiri neregulamentare şi conducând pe contrasens.

Din cercetări a reieşit că este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, cu permis de conducere valabil. A fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât şi pentru cel de substanţe psihoactive. În primul caz, aparatul etilotest a indicat 0,30 mg / l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de-al doilea caz rezultatul a fost negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici