Iulian Dumitrescu rămâne sub control judiciar. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins plângerea formulată de preşedintele CJ Prahova

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, miercuri, plângerea depusă de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, prin care contesta decizia DNA de prelungire cu 60 de zile a controlului judiciar în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi primit mită de 16 milioane lei.

144 afișări
Imaginea articolului Iulian Dumitrescu rămâne sub control judiciar. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins plângerea formulată de preşedintele CJ Prahova

Iulian Dumitrescu rămâne sub control judiciar

Iulian Dumitrescu este acuzat de procurorii DNA de luare de mită şi fals în declaraţii, iar pe durata controlului judiciar a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. El a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi lider al filialei PNL Prahova.

„În dosarul 9905/3/2024, s-a respins plângerea formulată de inculpatul Dumitrescu Iulian, impotriva ordonanţei DNA de prelungire a controlului judiciar. A fost obligat inculpatul la 200 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, potrivit instanţei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a depus o plângere la Tribunalul Bucureşti prin care a contestat decizia procurorilor DNA de prelungire a măsurii controlului judiciar cu încă 60 de zile.

Iulian Dumitrescu a sperat că judecătorii Tribunalului Bucureşti vor ridica măsura controlului judiciar, astfel încât el să poată candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Vizaţi de ancheta DNA sunt şi Angelica-Marilena Lambrea şi Adrian Daniel Lambrea, sora, respectiv cumnatul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici