Judecarea procesului lui Hayssam, amânată

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, luni, pentru 21 ianuarie 2008, judecarea dosarului în care Omar Hayssam este acuzat de acte de terorism, după ce a primit mai multe documente din partea acestuia şi a lui Mohammad Munaf.

4 afișări
Imaginea articolului Judecarea procesului lui Hayssam, amânată

Judecarea procesului lui Hayssam, amânată

Documentele sunt declaraţii olografe, în limba arabă, şi au fost primite prin curierat rapid. Ele au fost date în faţa notarului, pentru a se certifica identitatea persoanei.

Avocatul lui Hayssam, care a depus aceste declaraţii, a arătat că au legătură cu dosarul.

Actele urmează să fie traduse pentru a se vedea exact ce conţin, motiv pentru care instanţa a acordat un nou termen în cauză.

Totodată, Ovidiu Ohanesian a cerut şi el un nou termen de judecată, pentru angajarea unui avocat.

Instanţa supremă a început, în octombrie, judecarea recursului declarat de reprezentanţii familiei lui Omar Hayssam în procesul în care sirianul este acuzat de acte de terorism în legătură cu răpirea a trei jurnalişti români în Irak în martie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici