Mai multe persoane acuzate că au înlesnit practicarea prostituţiei în Bucureşti şi provincie, reţinute

Un număr de 15 persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii făcute în Capitală, acestea fiind bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în mai multe locaţii din Bucureşit şi din provincie.

1077 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane acuzate că au înlesnit practicarea prostituţiei în Bucureşti şi provincie, reţinute

Sursa foto: Mediafaxfoto

Poliţiştii Secţiei 24 din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul Poliţiei Sectorului 5 şi Serviciului Acţiuni Speciale, au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a 16 persoane suspecte de proxenetism.

Totodată, au fost puse în executare 32 de mandate de aducere.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat faptul că în perioada decembrie 2020 - prezent, persoanele în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituţiei in locaţii din Bucureşti şi din provincie, a 13 femei obţinând astfel foloase patrimoniale. În urma percheziţiilor efectuate, persoanele au fost conduse pentru audieri, la sediul Secţiei 24 ”, anunţă Poliţia Capitalei.

În timpul percheziţiilor, oamenii legii au găsit şi ridicat, pentru continuarea cercetărilor, sume de bani, precum şi alte probe.

În urma probatoriului administrat, 15 persoane au fost reţinute, urmând a fi prezentate în faţa magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici