Ministrul Justiţiei reia în discuţie interzicerea cumpărării cartelelor de telefon fără buletin

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, susţine că un proiect care să prevadă interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin este o prioritate.

1009 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei reia în discuţie interzicerea cumpărării cartelelor de telefon fără buletin

Ministrul Justiţiei: Interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin, o prioritate

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, susţine că un proiect care să prevadă interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin este o prioritate.

„Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou ameninţare cu bomba la Curtea de Apel Bucureşti şi s-a dat peste cap toată activitatea de acolo, să luăm foarte în serios reanalizarea soluţiei referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin”, a spus marţi Stelian Ion.

Conform acestuia, tot mai mulţi oameni certaţi cu legea se folosesc de acest lucru.

Ministrul Justiţiei susţine că acest subiect se găseşte pe lista lui de priorităţi.

„Este o chestiune pe care ar trebui să o gândim foarte atent şi o să propun această chestiune, pentru că din păcate sunt tot mai multe situaţii în care oameni certaţi cu legea se folosesc de acest mijloc, se ajunge iată la tragedii. Şi amintesc şi de cazul Caracal, când a fost şi atunci o situaţie şi iată că nu s-a rezolvat nici până acum. Este un subiect pe care îl am pe agendă printre priorităţi”, a mai declarat ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici