O serie de infracţiuni la graniţa României

Un cetăţean moldovean a traversat Prutul înot, un adolescent a prezentat o procură falsă pentru a emigra, un bucureştean s-a ales cu dosar penal pentru călăuzirea unui turc şi o ucraineancă a încercat să introducă în ţară ţigări de contrabandă, informează Poliţia de Frontieră.

4 afișări
Imaginea articolului O serie de infracţiuni la graniţa României

O serie de infracţiuni la graniţa României

Un adolescent din Dolj, de 17 ani, a încercat să iasă din ţară pe la Bechet, dar pentru că nu a putut prezenta un acord scris al părinţilor a ocolit punctul de frontieră ca să ajungă în Bulgaria, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Alt minor, de aceeaşi vârstă, din Vâlcea, a vrut să plece în Italia cu o procură falsă, prin punctul de frotieră Turnu. Tânărul este cercetat pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Un alt eveniment semnalat de poliţiştii este cazul unui moldovean (24 de ani) care a ajuns în România înot. Tânărul dorea să ajungă în Italia.

Un bucureştean a încercat să scoată din ţară un turc pe la vama Nădlac. Bucureşteanul i-a făcut rost turcului de o carte de identitate românească falsă, însă poliţiştii au descoperit că seria din actul de identitate aparţine unei femei.

Totodată, o ucraineancă a fost amendată cu 3.000 lei pentru că a încercat să întroducă în România 4.173 de pachete de ţigări, prin punctul de frontieră de la Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici