PROMO  OFF/ON THE RECORD, 8 mai 2022, ora 22.00. Invitat: Adrian Toni Neaşcu, avocat, fost membru CSM

CCR a dat înapoi pensiile speciale ale parlamentarilor, în timp ce scandalurile se ţin lanţ de autoritatea unică de jurisdicţie constituţională din România.

100 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 8 mai 2022, ora 22.00. Invitat: Adrian Toni Neaşcu, avocat, fost membru CSM

OFF/ON THE RECORD, 8 mai 2022, ora 22.00. Invitat: Adrian Toni Neaşcu, avocat, fost membru CSM

Despre decizia CCR pe pensiile parlamentarilor, despre scandalurile interne din CCR dar şi despre numirile controversate făcute de partidele politice ale coaliţiei de guvernământ, îţi explică Adrian Toni Neacşu, avocat, fost judecător şi fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii.

Care sunt standardele europene în privinţa numirilor în Curţile Constituţionale, în ce situaţie a ajuns CCR, care este scopul real al numirilor controversate, în ce situaţie a ajuns CSM, cum dau târcoale Justiţiei serviciile de informaţii, cum consideră practicienii că funcţionează Justiţia în România şi ce soluţii sunt - despre toate acestea îţi vorbeşte Adrian Toni Neacşu, duminică, de la ora 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici