Omul de afaceri Boaz Yona a fost în România timp de trei zile

Omul de afaceri Boaz Yona, pe numele căruia autorităţile israeliene au emis mandat de arestare internaţional, a tranzitat România în perioada 31 iulie - 2 august 2007, în prezent el fiind dat în urmăriere internaţională, potrivit unor surse din Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

4 afișări

Potrivit sursei citate, autorităţile israeliene au anunţat, miercuri seara, Biroul Naţional Interpol în legătură cu mandatul de arestare internaţional emis pe numele fostului director al companiei de construcţii Heftsiba, Boaz Yona, la rândul lor aceştia transmiţând informaţiile Poliţiei Române.

Poliţia, care se autosesizase încă de săptămâna trecută referitor la prezenţa israelianului pe teritoriul României, a informat că ascesta nu mai este în ţară, dar a tranzitat România în perioada 31 iulie - 2 august 2007, plecând într-o direcţie necunoscută, prin punctul de trecere a frontierei de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni.

Site-ul Ynetnews.com a relatat că Poliţia israeliană a emis un mandat de arestare internaţional pentru fostul director al companiei de construcţii Heftsiba, despre care presa israeliană a relatat că s-ar afla în România, unde a avut şi afaceri.

Surse citate de ediţia electronică de miercuri a cotidianului Haaretz afirmau că Boaz Yona, în vârstă de 47 de ani, care s-ar afla de mai multe zile în România, a fost văzut luni seara, într-un restaurant din Bucureşti, în timp ce lua masa, fără familie sau gărzi de corp, cu un om de afaceri local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici