Peste 1.700 de persoane au fost puse în iulie sub supraveghere judiciară

Peste 1700 de persoane au fost luate sub supraveghere în iulie, anunţă Poliţia Română. Faţă de 343 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.396 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de 4 persoane, cea a controlului judiciar pe cauţiune.

122 afișări
Imaginea articolului Peste 1.700 de persoane au fost puse în iulie sub supraveghere judiciară

Peste 1.700 de persoane au fost puse în iulie sub supraveghere judiciară

„În perioada 1 – 31 iulie 2023, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost luate în supraveghere 1.743 de persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive. Astfel, faţă de 343 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.396 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de 4 persoane, cea a controlului judiciar pe cauţiune”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în prezent se află în supraveghere 13.422 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.767 se află în arest la domiciliu, 11.630 se află sub control judiciar, iar faţă de 25 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

Valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune de către organele judiciare este 3.950.000 de euro şi 210.040 de lei.

„Poliţia Română verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora sesizează instanţa competentă”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici