PMP critică decizia CCR care declară neconstituţionale amenzile: Obişnuim românii cu un obicei prost

  • Eugen Tomac (PMP) spune că decizia CCR privind amenzile pe timpul stării de urgenţă este controversată
  • Tomac: Românii se vor obişnui să încalce legea şi să vină Avocatul Popotului să conteste anumite decizii
  • Tomac: Este o decizie extrem de controversată din punctul de vedere al efectelor pe termen mediu şi lung
431 afișări
Imaginea articolului  PMP critică decizia CCR care declară neconstituţionale amenzile: Obişnuim românii cu un obicei prost

PMP critică decizia CCR care declară neconstituţionale amenzile: Obişnuim românii cu un obicei prost

Decizia CCR care declară amenzile din timpul stării de urgenţă, neconstiutuţionale este crunt criticată de PMP. Preşedintele partidului. Eugen Tomac spune că astfel de decizii controversate ale Curţii îi va obişnui pe români să încalce legea.

”Nu am criticat Curtea Constituţională niciodată, nu o voi face nici acum, spun doar că regret această decizie pentru că este extrem de controversată şi din punct de vedere al efectelor, ele se vor simţi pe termen mediu şi lung şi nu serveşte nimănui această decizie. De foarte multe ori, în ultimii ani cel puţin, CCR a luat o serie de decizii extrem de controversate şi implicit această decizie o consider controversată dintr-un singur motiv. Statul are nevoie de instrumente pentru  a impune anumite reglementări”, a spus Eugen Tomac. 

Europarlamentarul mai spune că românii vor căpăta un obicei prost de a încălca legea, aşteptând apoi ca deciziile legale să fie contestate de Avocatul Poporului,

”Pe viitor vom obişnui cetăţenii români cu un obicei foarte prost - că poţi încălca ori de câte ori legea, că va veni Dragnea şi va da amnistie şi te va salva, poţi încălca ori de câte ori vrei legea ,că va veni Avocatul Poporului şi în numele închipuite dreptăţi, va contesta anumite decizii”, a mai completat Eugen Tomac. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici