Poliţistul cercetat alături de Cioacă va reveni marţi în ţară

Subcomisarul Marius Sebastian Breazu, cercetat într-un dosar privind violarea corespondenţei Elodiei Ghinescu, alături de soţul acesteia, Cristian Cioacă şi de o altă persoană, va reveni în ţară, marţi, din misiunea în Timorul de Est, au informat surse poliţieneşti.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţistul cercetat alături de Cioacă va reveni marţi în ţară

Poliţistul cercetat alături de Cioacă va reveni marţi în ţară

Ofiţerul este aşteptat în ţară marţi seară, el urmând să meargă în Braşov, unde superiorii săi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie urmează să dispună măsurile ce se impun în cazul subcomisarului.

Surse din Poliţie anunţau, recent, că au început procedurile de aducere în ţară, din Timorul de Est, a subcomisarul Marius Sebastian Breazu, ofiţerul de poliţie judiciară de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov, cercetat alături de Cristian Cioacă pentru violarea corespondenţei avocatei Elodia Ghinescu.

Surse din Poliţie declarau că subcomisarul Marius Sebastian Breazu a plecat în Timorul de Est la data de 9 ianuarie, acesta participând la o misiune de pace a ONU.

Poliţistul Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august 2007, a fost reţinut, marţea trecută, pentru 24 de ore, de procurorii braşoveni, într-un alt dosar, fiind acuzat de violarea corespondenţei, respectiv de accesarea ilegală a căsuţei electronice a Elodiei Ghinescu. Curtea de Apel Braşov a decis punerea în libertate a lui Cioacă, după expirarea ordonanţei de reţinere. Decizia a fost atacată de procurori, aceasta urmând să fie judecată de instanţa supremă în 24 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici