Primarul din Jucu a cerut să fie judecat în stare de libertate

Primarul din localitatea clujeană Jucu, Petre Coste, trimis în judecată de procurorii anticorupţie sub acuzaţia de luare de mită, a cerut, joi, Tribunalului Cluj, să fie judecat în stare de libertate.

1 afișare
Imaginea articolului Primarul din Jucu a cerut să fie judecat în stare de libertate

Primarul din Jucu a cerut să fie judecat în stare de libertate

Tribunalul Cluj, instanţa care îl va judeca pe primar, a verificat, joi, din oficiu, legalitatea măsurii arestării.

Avocatul lui Petre Coste, Mihai Neamţu, a solicitat în instanţă judecarea în stare de libertate a clientului său.

“Am cerut înlocuirea măsurii arestării în cazul lui Coste cu interdicţia de a părăsi ţara, pentru că nu are antecedente penale şi pentru identitate de proces, celălalt inculpat din dosar fiind liber”, a declarat Mihai Neamţu.

Judecătorii se vor pronunţa, joi, asupra cererii.

La rândul său, Ioan Petean a solicitat, tot joi, amânarea procesului, pentru a-şi angaja apărător, judecătorii clujeni stabilind următorul termen pentru 25 octombrie.

Primarul comunei Jucu din judeţul Cluj, Petre Coste, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, sub acuzaţia de luare de mită, el fiind prins în flagrant, în luna iulie, în timp ce primea zece mii de euro mită de la un denunţător, informa Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici