Radu Mihaiu: În sfârşit BES constată cazuri de fraudă şi sesizează organele de urmărire penală

  • „În sfârşit BES constată cazuri de fraudă şi sesizează organele de urmărire penală”, afirmă candidatul ADU la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu.
  • El spune că la secţia 248 au apărut voturi în plus.
  • „Alegerile de la Sectorul 2 se vor lăsa cu multe dosare şi anchete”, adaugă Mihaiu.
Urmărește
1804 afișări
Imaginea articolului Radu Mihaiu: În sfârşit BES constată cazuri de fraudă şi sesizează organele de urmărire penală

Radu Mihaiu: În sfârşit BES constată cazuri de fraudă şi sesizează organele de urmărire penală

„În sfârşit BES constată cazuri de fraudă şi sesizează organele de urmărire penală. Alegerile de la Sectorul 2 se vor lăsa cu multe dosare şi anchete”, scrie radu Mihaiu pe Facebook.

El afirmă că la secţia 248, după 4 zile de stat la porţile Biroului Electoral de Sector, au apărut voturi în plus.

„Coincidenţă sau nu, e fix cazul cu care se lăuda PSD că a mai găsit în ea 39 de voturi în plus pentru domnul Hopincă. Ce nu e de înţeles e de ce abia acum au raportat astfel de incidente. Sunt zeci de secţii în care apar voturi în plus inexplicabile, dar doar la aceasta au respectat procedura şi au anunţat organele de urmărire penală. Asta în sine e o suspiciune că s-a încercat muşamalizarea fraudei”, încheie Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici