Reţinuţi după ce au încercat să ridice un colet cu droguri expediat din Spania

Procurorii DIICOT au reţinut, joi, doi inculpaţi care au au fost prinşi în flagrant după ce a ridicat un colet expediat din Spania, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau peste 4 kilograme canabis şi peste două kilograme rezină de canabis.

176 afișări
Imaginea articolului Reţinuţi după ce au încercat să ridice un colet cu droguri expediat din Spania

Mediafax Foto

„La data de 21.09.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc. S-a reţinut că, la data de 20.09.2023, inculpaţii au fost prinşi în flagrant după ce a ridicat un colet expediat din Spania, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se afla disimulată cantitatea de peste 4 kilograme canabis şi 2, 1 kilograme rezină de canabis”, potrivit unui comunicat de presă.

În urma percheziţiei domiciliară la locuinţa unuia dintre inculpaţi au fost descoperite şi ridicate cantităţile de 1 kilogram canabis şi 10 grame cocaină, 2 grindere, 2 cântare de precizie, precum şi alte mijloace de probă.

„A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, se precizează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici