Români care îşi şantajau conaţionalii, arestaţi în Spania

Poliţia spaniolă a arestat, miercuri, în Burriana, 24 de români suspectaţi că şantajau oameni de afaceri din regiunea Valencia, proveniţi din aceeaşi ţară, relatează tipicallyspanish.com.

1 afișare
Imaginea articolului Români care îşi şantajau conaţionalii, arestaţi în Spania

Români care îşi şantajau conaţionalii, arestaţi în Spania

Peste 50 de poliţişti au participat la acţiunea de demasacare a românilor care îşi extorcau conaţionalii. Poliţia a anunţat că operaţiunea continuă, nefiind exclusă posibilitatea ca alte persoane să mai fie arestate.

Cei 24 de români sunt bănuiţi că fac parte dintr-o organizaţie care se ocupă cu şantajarea oamenilor de afaceri din regiune.

Ei au fost arestaţi la intrarea într-o discotecă al cărei proprietar a refuzat să le plătească suma cerută. Poliţia a găsit asupra lor o armă de foc, mai multe cuţite, bâte de baseball şi alte arme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici