Şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Craiova asigură conducerea interimară a IJP Dolj

Comisarul-şef Gheorghe Bică, comandantul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Craiova, va asigura, pentru trei luni, interimatul la conducerea Poliţiei Judeţene Dolj, după ce fostul comandant Georgel Enescu a demisionat, marţi, în urma scandalului legat de conflictele de stradă de la Craiova.

13 afișări

Anunţul privind desemnarea lui Bică la conducerea interimară a IPJ Dolj a fost făcut, miercuri, de chestorul Gheorghe Popa, inspectorul general al Poliţiei Române, aflat la Craiova.

"Cred că au înţeles toţi poliţiştii cu funcţii de conducere că sunt responsabili pentru ceea ce aduce atingere siguranţei cetăţeanuluui. Domnul Enescu (n.r. Georgel Enescu, comandantul demisionar al IPJ Dolj) probabil nu a reuşit să identifice cele mai bune metode pentru a rezolva problemele şi probabil că nu a găsit pârghiile necesare pentru a crea dispozitivele de rezolvare a problemelor", a declarat inspectorul general al Poliţiei Române.

Comisarul-şef Gheorge Bică a spus, la rândul său, că şi-a propus o strategie prin care va încerca să asigure siguranţa cetăţenilor.

Chestorul Gheorghe Popa a participat, miercuri dimineaţă, la sediul IJP, la o întâlnire cu poliţişti cu funcţii de conducere pentru desemnarea şefului intrerimar al IPJ Dolj.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, comisarul şef Georgel Enescu, a fost pus la dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), ca urmare a cererii acestuia de eliberare din funcţie, la structura teritorială doljeană fiind începută cercetarea prealabilă a mai multor poliţişti cu funcţii de conducere.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici