Sică Puşcoci cere DNA probele din dosarul transferurilor de fotbalişti

Apărătorul avocatului Sică Puşcoci, Mihail Cămărăscu, s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a depus o solicitare procurorului de caz prin care îi cere să îi pună la dispoziţie probele acuzării în vederea stabilirii apărării.

5 afișări
Imaginea articolului Sică Puşcoci cere DNA probele din dosarul transferurilor de fotbalişti

Sică Puşcoci cere DNA probele din dosarul transferurilor de fotbalişti

Mihai Cămărăscu a declarat, pentru MEDIAFAX, că până în prezent procurorul nu i-a prezentat clientului său niciun material probator, subliniind că această practică nu corespunde prevederilor din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

Avocatul a precizat că procurorul a luat act de solicitarea scrisă depusă, pe care o va studia, urmând să decidă dacă îi va prezenta clientului său probele acuzării.

Sică Puşcoci a fost audiat şi vineri la DNA, în dosarul în care este cercetat alături de mai mulţi oameni de fotbal. La ieşirea din sediul DNA, Puşcoci a declarat că se mulţumeşte doar să spună că a dat o declaraţie privind transferul lui Iulian Arhire şi a apreciat că "justiţia nu se face la colţul străzii, ci pe documente şi acte".

Puşcoci a mai fost la DNA în 30 ianuarie. Atunci, la ieşirea din clădire, el declara că este de acord cu deschiderea acestui dosar şi că o consideră binevenită.

Tot luni a venit la DNA şi preşedintele clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici