Soţia şi copiii lui Hayssam ar trebui să se întoarcă în România până duminică

Soţia lui Omar Hayssam, Adela, şi copiii ei - plecaţi în vacanţă în Siria, unde se află bunicii paterni ai minorilor - ar trebui să se reîntoarcă în ţară cel mai târziu duminică, în caz contrar femeia ar "suporta consecinţele nerespectării unei hotărâri judecătoreşti", potrivit fostei sale avocate.

3 afișări
Imaginea articolului Soţia şi copiii lui Hayssam ar trebui să se întoarcă în România până duminică

Soţia şi copiii lui Hayssam ar trebui să se întoarcă în România până duminică

Cristina Crăciun, fosta avocată a Adelei Omar, a declarat că cei şapte copii au dublă cetăţenie română şi siriană, iar în cazul în care nu se vor mai întoarce, Adela Omar riscă să suporte consecinţele nerespectării unei hotărâri judecătoreşti. Adică o amendă şi interdicţia de a mai putea părăsi ţara.

Avocata a mai precizat că mandatul ei de apărător al Adelei Omar a încetat în momentul în care a obţinut hotărârea judecătorească definitivă prin care soţia lui Omar Hayssam a obţinut acceptul instanţei de a părăsi ţara, împreună cu cei şapte copii minori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici