Spania: Doi români arestaţi în legătură cu o captură de 500 de kilograme de droguri

Garda Civilă din oraşul spaniol Aguilas (Murcia, sud-est) a arestat, duminică, doi români în legătură cu o captură de jumătate de tonă de haşiş, relatează site-ul 20minutos.es.

20 afișări
Imaginea articolului Spania: Doi români arestaţi în legătură cu o captură de 500 de kilograme de droguri

Spania: Doi români arestaţi în legătură cu o captură de 500 de kilograme de droguri

Poliţia fusese informată în legătură cu sosirea unei ambarcaţiuni încărcate cu stupefiante pe plaja Elena, din localitate.

Agenţii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au descoperit 15 saci de haşiş, care pluteau pe apă, în apropiere de mal. Poliţiştii au procedat ulterior la arestarea a doi cetăţeni români aflaţi în apropiere de plajă, care păreau dezorientaţi. Unul dintre ei avea hainele ude şi nisip în încălţări.

Poliţia a capturat 500 de kilograme de droguri, echivalentul a două milioane de doze. Cei doi români au 18, respectiv 39 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici