Trei tineri implicaţi în scandalul de la IML Craiova, daţi în urmărire generală

Trei tineri, implicaţi în scandalul de la Institutul de Medicină Legală din Craiova, vor fi daţi în urmărire generală, o echipă operativă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj urmând să se deplaseze la Bucureşti pentru a-l audia pe tânărul împuşcat în zona toracelui.

1 afișare

Comandantul IPJ Dolj, comisar-şef Georgel Enescu, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că poliţiştii au stabilit identitatea tuturor celor şapte persoane implicate în scandalul de la IML Craiova din care nu au lipsit armele de foc.

"Este vorba de şapte tineri. Trei, care au venit la IML pentru a obţine certificatul medico legal, şi alţi patru din tabăra adversă, printre care se află şi tânărul Bogdan Hristea, împuşcat în zona toracelui", a declarat Enescu.

El spune că în conflict a fost folosit o armă de foc cu bilă metalică.

"Niciunul dintre cei implicaţi nu aveau permis de port armă. Avem însă informaţii certe că pe lângă cei şapte, identificaţi de noi, au mai fost şi alte persoane. A fost folosită o armă de foc neletală cu bilă metalică. Aceste arme se iau de la prietenii noştri bulgari, care le vând fără a solicita acte. Ei consideră că bila metalică nu face rău", a mai spus Enescu.

Comandantul IPJ Dolj a afirmat că trei din cele şapte persoane identificate vor fi date în urmărire generală în cursul serii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici