Tribunalul Timiş apreciază ca nefondate acuzele lui Ilie Nãstase

Tribunalul Timiş apreciază ca nefondate acuzaţiile lui Ilie Năstase, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Roibu, declarând că acestea se bazează pe "neinformare" şi "pun într-o lumină proastă Tribunalul Timiş".

1 afișare
Imaginea articolului Tribunalul Timiş apreciază ca nefondate acuzele lui Ilie Nãstase

Tribunalul Timiş apreciază ca nefondate acuzele lui Ilie Nãstase

"Este regretabil că domnul Ilie Năstase a demisionat din funcţia de preşedinte al FRT, dar este şi mai regretabil faptul că, pe baza unor informaţii neadevărate, pune într-o lumină proastă Tribunalul Timiş, căruia i-a adus un prejudiciu de imagine. Dacă are cunoştinţe concrete de fapte de corupţie, îl invităm să sesizeze organele competente pentru demarearea unei anchete. De asemenea, doamna judecător Emilia Cioabă nu a făcut parte din completul de judecată care s-a pronunţat în dosarul ce vizează Academia de Tenis", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Mihaela Roibu.

Potrivit acesteia, decizia Tribunalului Timiş, dată în 11 februarie a.c., ce anulează o hotărâre a unei instanţe din Bucureşti, nu este irevocabilă şi este susceptibilă de recurs în 15 zile de la comunicare.

Decizia poate fi atacată doar de părţile implicate în proces, iar potrivit sursei citate, nici Ilie Năstase şi nici Academia de Tenis "Ilie Năstase" nu sunt părţi în acest proces.

Fostul tenisman Ilie Năstase, care a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al FRT, şi-a motivat gestul prin faptul că nu mai doreşte ca numele său să fie asociat cu scandalurile de la federaţie şi prin faptul că o decizie judecătorească îl împiedică să realizeze proiectul academiei de tenis.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici