Un cuplu din Florida a răpit o adolescentă pentru a trece un punct de control al poliţiei

  • Un bărbat a fost arestat după ce a răpit o adolescentă
  • El a obligat-o pe tânără să îl treacă un filtru al poliţiei instituit pe fondul pandemiei
  • Victima a fost lăsată să plece după trecerea punctului de control
741 afișări
Imaginea articolului Un cuplu din Florida a răpit o adolescentă pentru a trece un punct de control al poliţiei

Sursa foto: profimedia

Unui cuplu din Florida i s-a respins iniţial accesul în localitate atunci când au vrut să intre cu taxiul pentru că nu s-au putut legitima şi dovedi rezidenţa la un punct de control instituit de poliţie pe autostradă. Pe fondul pandemiei de coronavirus, mai multe puncte de verificare au fost demarate de către autorităţi.

Cum cei doi nu au avut noroc cu taxiul din prima încercare, au abordat o tânără de 17 ani în parcarea unui supermarket. Bărbatul a ameninţat-o pe tânără că o va agresa dacă nu va respecta ordinele sale. Victima i-a condus pe cei doi cu autoturismul personal. Intrarea în oraş le-a fost permisă în baza documentelor fetei.

După ce au trecut punctul de control şi i-a lăsat unde au solicitat, victima a fost eliberată şi a sunat la poliţie pentru a raporta incidentul. Poliţiştii i-au identificat pe agresori, care au oferit detalii contradictorii în privinţa desfăşurării evenimentelor.

Femeia nu a fost arestată însă bărbatul riscă să fie acuzat de răpire şi privare de libertate, relatează abcNEWS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici