Un italian urmărit internaţional pentru bancrută frauduloasă, prins în Harghita

1077 afișări
Imaginea articolului Un italian urmărit internaţional pentru bancrută frauduloasă, prins în Harghita

Un italian urmărit internaţional pentru bancrută frauduloasă, prins în Harghita

În urma cooperării dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare italiene, a fost depistat bărbatul care era urmărit internaţional, pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare, pentru bancrută frauduloasă.

Italianul a fost depistat în Topliţa, judeţul Harghita, la adresa de reşedinţă.

Cetăţeanul italian ar fi cauzat, prin activitatea infracţională, un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a dispus măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici