Zeci de mii de timişoreni riscă sechestrul pe bunuri dacă nu-şi plătesc taxele

Direcţia Fiscală din Primăria Timişoara trimite, de săptămâna viitoare, 38.000 de somaţii timişorenilor care până la sfârşitul anului trecut nu şi-au achitat impozitele şi taxele aferente ultimilor doi ani, riscând să li se pună şi sechestru pe bunuri în vederea recuperării creanţelor.

1 afișare

Directorul Direcţiei Fiscale din Primăria Timişoara, Adrian Bodo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, dacă persoanele în cauză nu-şi achită obligaţiile fiscale, riscă să rămână fără unele bunuri.

Potrivit sursei citate, contribuabilii rău platnici reprezintă zece la sută din total contribuabililor din Timişoara, iar aceştia nu au plătit impozitul pe clădire, pe terenul intravilan sau extravilan, pe maşină sau pentru concesiune.

Tot de sătămâna viitoare Direcţia Fiscală din Primăria Timişoara începe şi controale la persoanele fizice şi juridice care au declarat proprietate pe suprafeţe foarte mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici