Actorul britanic Daniel Radcliffe va juca într-o comedie

Actorul britanic Daniel Radcliffe, protagonistul francizei cinematografice "Harry Potter", care s-a remarcat în ultimii ani în producţii de teatru şi în filme cu intrigi dramatice, a decis să facă o schimbare în carieră şi a acceptat să joace într-o comedie.

75 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Daniel Radcliffe va juca într-o comedie

Daniel Radcliffe (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Noul său proiect cinematografic se intitulează "You Shall Know Our Velocity" şi va avea la bază bestsellerul omonim scris de Dave Eggers, informează screendaily.com.

Această comedie va fi regizată de Peter Sollett, iar scenariul ei a fost scris de Wells Tower.

Filmările vor debuta în aprilie 2015.

Filmul va spune povestea a doi buni prieteni care călătoresc până la piramidele din Egipt pentru a împrăştia cenuşa unui prieten din copilărie şi decid să pornească într-un voiaj de binefacere în jurul lumii, în care, pe parcursul unei săptămâni, vor dona toţi banii pe care i-au obţinut din încasarea unei poliţe de asigurare.

Daniel Radcliffe a devenit cunoscut pentru interpretarea vrăjitorului Harry Potter în franciza cinematografică omonimă de succes bazată pe romanele scrise de J. K. Rowling.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul "The Woman in Black/ Femeia în negru", dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an. Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York). În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici