Actorul Lance Reddick, cunoscut din „The Wire”, a murit la vârsta de 60 de ani

Actorul Lance Reddick, cunoscut mai ales pentru rolul de şef de poliţie din „The Wire”, a murit vineri la vârsta de 60 de ani, a anunţat agentul său, potrivit Reuters.

2081 afișări
Imaginea articolului Actorul Lance Reddick, cunoscut din „The Wire”, a murit la vârsta de 60 de ani

FOTO Twitter

Reddick a murit brusc vineri dimineaţă din cauze naturale, potrivit unei declaraţii emise de agentul său. Nu au fost dezvăluite alte detalii despre circumstanţele decesului său.

Site-ul de ştiri despre celebrităţi TMZ.com, citând surse din cadrul forţelor de ordine, a anunţat că interpretul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Moartea actorului a survenit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-a patra părţi a francizei „John Wick”.

Reddick a obţinut primul său rol major pe ecran în rolul şefului de poliţie Cedric Daniels în serialul „The Wire”. A jucat ulterior în „Bosch”, „Fringe”, „Oz” sau „American Horror Story.

Activitatea cinematografică, dincolo de „John Wick”, a inclus apariţii în thrillere precum „Angel has Fallen”, „Monster Party” şi „Godzilla vs. Kong”. De asemenea, a fost cunoscut de pasionaţii de jocuri video ca fiind vocea personajului Comandantul Zavala din „Destiny”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici