Actriţa Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din serialul „Peaky Blinders” şi filmele „Harry Potter”, a murit la 52 de ani

  • Helen McCrory a murit la vârsta de 52 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.
  • McCrory este cunoscută mai ales pentru rolul lui Narcissa Malfoy în seria Harry Potter.
3902 afișări
Imaginea articolului Actriţa Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din serialul „Peaky Blinders” şi filmele „Harry Potter”, a murit la 52 de ani

Actoriţa britanică Helen McCrory, care a jucat în serialul „Peaky Blinders” şi în filmele „Harry Potter”, a murit, a precizat soţul ei vineri.

Actriţa britanică Helen McCrory a murit la vârsta de 52 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, a declarat soţul ei Damian Lewis vineri, 16 aprilie, pe Twitter. Aceasta a jucat în filmele ”Harry Potter” şi în seria de televiziune ”Peaky Blinders.”
 
"Îmi pare rău să anunţ că, după o luptă eroică cu cancerul, femeia frumoasă şi puternică care era Helen McCrory a murit liniştită acasă, înconjurată de un val de dragoste din partea prietenilor şi a familiei sale,” a spus actorul. „A murit aşa cum a trăit. Fără frica. Doamne, am iubit-o şi ştim cât de norocoşi suntem că am avut-o în viaţa noastră. Se aprindea atât de puternic. Du-te acum, micuţă, în aer şi îţi mulţumesc,” a mai scris Damian Lewis pe Twitter.
Helen McCrory a apărut prima dată în filmul ”Interviu cu vampirul,” cu un rol mic, după ce şi-a început cariera în televiziune. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul lui Narcissa Malfoy din seria ”Harry Potter”. Printre cele mai recente filme în care a apărut se numără şi serialul „Peaky Blinders”, în care interpreta rolul mătuşii Polly.
 
De asemenea, McCrory a jucat în rolul unui avocat pentru drepturile omului în thriller-ul TV „Fearless”, a jucat rolul avocatei Cherie Blair, soţia prim-ministrului britanic Tony Blair, în filmul din 2006 „The Queen” şi a fost prezentă şi în filmul lui Martin Scorsese "Hugo”

McCrory s-a implicat şi în acte caritabile. Ea a sprjinit FeedNHS o campanie care a furnizat mese pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii aflaţi în prima linie în timpul pandemiei coronavirusului.

McCrory şi Lewis, cunoscut pentru serialele TV „Homeland” şi „Billions”, s-au căsătorit în 2007 şi au avut doi copii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici