Actriţa Diana Rigg, care o interpretează pe Olenna Tyrell în serialul Game of Thrones, a încetat din viaţă

  • Actriţa a aflat în urmă cu aproximativ doi ani că suferă de cancer
  • Diana Rigg a fost recunoscută pentru rolurile sale în The Avangers şi serialul Game of Thrones
  • Diana Rigg este singura actriţă din Game of Thrones care poartă titlul de cavaler şi în viaţa reală
2928 afișări
Imaginea articolului Actriţa Diana Rigg, care o interpretează pe Olenna Tyrell în serialul Game of Thrones, a încetat din viaţă

Actriţa care o interpretează pe Olenna Tyrell în serialul Game of Thrones a murit la vârsta de 82 ani

Actriţa Diana Rigg, care a jucat în filmul The Avangers şi serialul Game of Thrones, s-a stins din viaţă la vârsta de 82 ani. Anul trecut, fiica sa, actriţa Rachael Stirling, a anunţat că Diana Rigg a fost diagnosticată cu cancer.

”A murit în dimineaţa zilei de joi, liniştită şi înconjurată de familie şi cei dragi”, a declarat un reprezentant al actriţei.

Diana Rigg s-a bucurat de o carieră fulminantă. Pe lângă rolul emblematic al Olennei Tyrell, din serialul Game of Thrones, actriţa este faimoasă pentru interpretarea ”fetei Bond”, din seria James Bond, filmul ”On Her Majesty Secret Service”.

Diana Rigg a fost şi recunoscută de Ordinul Imperiului Britanic, care i-a oferit actriţei titlul de comandant al Ordinului, în 1994. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici