Alături de prestigioasa Milk&Honey şi de Oak Felder, câştigător de Grammy, HaHaHa Production lansează ROMDROPS, o companie internaţională care va lucra cu TOP 40 artişti ai lumii

Moment istoric pentru Smiley! La 13 ani de la înfiinţare, HaHaHa Production se lansează internaţional şi îşi duce producătorii, compozitorii şi scriitorii în liga mare a industriei muzicale mondiale.

300 afișări
Imaginea articolului Alături de prestigioasa Milk&Honey şi de Oak Felder, câştigător de Grammy,  HaHaHa Production lansează ROMDROPS, o companie internaţională care va lucra cu TOP 40 artişti ai lumii

Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câştigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani şi HaHaHa Production, publisher de succes şi unul dintre cele mai creative şi titrate labeluri independente din România au înfiinţat împreună Romdrops, o companie nouă de publishing şi producţie muzicală menită să deschidă oportunităţi globale grandioase pentru artiştii, producătorii şi scriitorii săi. Romdrops va activa pe piaţa muzicală din întreaga lume, va colabora cu cei mai cunoscuţi artişti ai lumii, va lucra pentru proiecte din topurile americane, britanice şi din toate ţările care contează şi care generează hituri. 

”Este un moment pe care îl aştept de multă vreme, la care am visat încă de când am înfiinţat HaHaHa Production. Deşi aşa pare, acesta nu este un început, este o continuare a tot ceea ce facem noi, echipa de la Ha, de 13 ani, zi de zi. Eu am ştiut că o întâlnire cu echipa noastră o să fie o revelaţie pentru muzica mare, pentru că aici sunt oameni extrem de talentaţi care au toate datele să cucerească lumea.”, declară cu mândrie Smiley care a făcut, în ultimii 10 ani, sesiuni muzicale la Los Angeles, în UK, Germania, Suedia şi în întreaga lume cu scopul de a face cunoscută muzica produsă în România şi a dezvolta relaţii care să o aducă la cei mai mari artişti din topurile internaţionale. În 2019, la 11 ani de HaHaHa Production, Smiley a sărbătorit printr-o tabără de creaţie în Transilvania pe care a organizat-o cu producătorii, compozitorii săi şi nume mari din muzica din America şi UK, iar lucrurile au mers atât de bine şi creativ, încât s-a născut ideea companiei care astăzi se numeşte Romdrops

„Întâlnirea cu HaHaHa Production ne aminteşte că adevăratele talente pot apărea de oriunde şi că trebuie să te bucuri de orice intersecţie cu un artist, pentru că ea poate fi o revelaţie. Am fost martor la valul de creativitate şi diversitate muzicală din timpul taberei din Transilvania şi am ştiut că este doar începutul unei poveşti frumoase care va cuceri lumea.”, a declarat Peter Coqillard, manager la prestigioasa şi mult premiata companie Milk & Honey.

„Sunt atât de entuziasmat de colaborarea cu Smiley, Peter şi echipa HaHaHa Production, totul a fost perfect de la prima întâlnire care a fost chiar în Transilvania, locul în care Dracula şi-a început legendara poveste şi asta vrem să facem şi noi cu muzica noastră, să lansăm propria noastră companie de publishing şi producţie muzicală care să creeze oportunităţi globale pentru artiştii şi compozitorii noştri şi care să devină legendară.”, a adăugat Oak Felder, câştigător al Premiului Grammy, cu un portofoliu impresionant de piese şi proiecte muzicale prezente în TOP 40 mondial. 

În portofiul Romdrops, alături de alte nume importante la nivel internaţional, se vor număra şi artiştii, compozitorii şi producătorii români printre care Smiley, Dorian, Vlad Cireşan, IOVA, Tobi Ibitoye, Gabriel Bâscoveanu, Vladimir Chopsticks, Şerban Cazan, Lucian Nagy, Roland Kiss, Vlad Popescu, Florin Boka sau Gabriel Stănoiu care au creat istorie în peisajul muzical românesc, sub umbrela HaHaHa Production şi care se pregătesc să cucerească de acum topurile internaţionale. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici