Amber Heard este acuzată că a falsificat pozele cu rănile provocate de Johnny Depp

Avocatul lui Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că a falsificat imaginile cu "rănile provocate" de fostul ei soţ.

7365 afișări
Imaginea articolului Amber Heard este acuzată că a falsificat pozele cu rănile provocate de Johnny Depp

Sursa Foto - Hepta

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a ascultat marţi dimineaţa o discuţie intensă între actriţa din filmul "Aquaman" şi avocata Camille Vasquez.

Vasquez a acuzat-o pe doamna Heard de „editarea fotografiilor”, susţinând că a sporit saturaţia unora dintre imagini pentru a-şi face faţa să pară mai roşie.

Heard a negat acuzaţiile, transmite The Independent

Curţii au fost arătate două fotografii diferite cu chipul actriţei realizate în mai 2016. Amber Heard a mărturisit că s-a fotografiat  în „momente diferite ale zilei”, spunând că una dintre imagini a fost făcută în timpul zilei şi una pe timp de noapte.

Avocatul domnului Depp susţine că ofiţerii de poliţie au mărturisit că nu au văzut  răni vizibile pe faţa actriţei la momentul când au răspuns la apelurile de urgenţă. 

Actorul Johnny Depp o dă în judecată pe fosta lui soţie pentru defăimare din cauza unui articol publicat în 2018 pe The Washington Post, în care a fost descris ca  „o personalitate publică care reprezintă abuzul domestic”.

El cere 50 de milioane de dolari fostei sale neveste drept despăgubiri, iar Heard cere 100 de milioane de dolari, acuzându-l pe acesta că a orchestrat o „campanie de calomnie” împotriva ei, şi că procesul este o continuare a „abuzului şi hărţuirii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici