Animaţia „Dorinţa”,o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas. Anisia Gafton şi Ovidiu Anton dau voce personajelor

Animaţia „Dorinţa”, produsă de studiourile Walt Disney, este o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas unde Asha, o idealistă isteaţă, îşi pune o dorinţă atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forţă cosmică, o mică minge de energie numită Stea. Asha şi Stea îi înfruntă pe suveranul din Rosas, Regele Magnifico, cu scopul de a-şi salva comunitatea şi pentru a dovedi că, atunci când voinţa unui om curajos se uneşte cu magia stelelor, se pot întâmpla lucruri extraordinare.

91 afișări
Imaginea articolului Animaţia „Dorinţa”,o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas. Anisia Gafton şi Ovidiu Anton dau voce personajelor

Animaţia „Dorinţa”,o comedie muzicală care invită publicul în regatul magic Rosas. Anisia Gafton şi Ovidiu Anton dau voce personajelor

Filmul este regizat de Chris Buck şi Fawn Veerasunthorn şi produs de Peter Del Vecho şi Juan Pablo Reyes.

Cu sufletul ţintind spre viitorul care ne va adduce pe toţi împreună fericiţi aievea, credem că doar urnindu-ne visurile le putem cu adevărat transforma în realitatea palpabilă pe care ne-o dorim. Disney este acasă, iar noi suntem o familie, aici, acum şi pentru totdeauna, îndemn motivator care ne este indus şi de cele două personaje emblematice ale peliculei de animaţie, astfel cântăreţul de muzică rock Ovidiu Anton se reinventează, interpretând cu şarm şi într-o notă impozantă vocea Regelui Magnifico, un rege vrăjitor cu puterea de a îndeplini dorinţele, el este fondatorul şi conducătorul regatului Rosas. Un personaj cu un rol marcant este Dahlia, prietena cea mai bună a prinţesei Asha şi liderul neoficial al grupului Adolescenţilor care este magistral redată de comedianta şi vedeta de televiziune de mare clasă Anisia Gafton.

Nuanţând visele de ieri, creând cu stabilitate şi dragoste idealurile de mâine, Disney este cheia ce deschide uşile inovaţiei şi ale iubirii dezinteresate la orice nivel şi în orice împrejurare, iar cu ocazia atât de specială a sărbătoririi unui veac de existenţă înaintea mirificului musical - ″Dorinţa″, ve-ţi avea o surpriză de a revedea marea majoritate a personajelor Walt Disney cu care am pornit în această călătorie de-a dreptul uimitoare în încercarea de a realizat o fotografie care va rămâne în posteritate, în noul scurt-metraj ″A fost odată un studio″ ce a avut premiera pe Disney + pe 16 octombrie 2023. În interpretarea unică a Rodicăi Popescu Bitănescu în rolul Florei, a lui Florin Zamfirescu în rolul lui Burny Mattinson, dar şi a Corinei Chiriac ce se reîntoarce în rolul Ursulei, a lui Ştefan Velniciuc în rolul lui Hades şi utilizând vocea din arhivă a regretatului mare actor Valentin Uritescu în rolul lui Trusty dar şi a altor personaje emblematice ca Ariel, Tiana, Quasimodo, Rafiki, Elsa, Anna, Duhul, Peter Pan, Albă ca Zăpada, Baymax, Winnie de Pluş, Rapunzel şi desigur Mickey Mouse şi Minnie Mouse, ne vom bucura să revedem în prim plan eroi şi răufăcători de deunăzi şi de azi, prinţi şi prinţese, învăţăcei şi vrăjitori – în animaţii noi desenate manual şi computerizate – pentru a sărbători 10 decenii de poveşti, măiestrie şi realizări tehnologice care ne vor rămâne întipărite în inimi până la adânci bătrâneţi.

Despre Anisia Gafton

Anisia Gafton este una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute artiste de stand-up comedy (comediantă) şi personalitate a noii generaţii din televiziunea românească. Mereu cu zâmbetul pe buze, gata să spună oricând o glumă care să stârnească hohote de râs şi ropote de aplauze devine cunoscută după câştigarea premiului de originalitate în cadrul emisiunii concurs ″Românii au talent″, totodată este încoronată Regina Junglei în celebrul reality show ″Sunt celebru scoate-mă de aici″. De altfel a fost co-prezentatoare a emisiunii ″Xtra Night Show″, concurentă la ″Te cunosc de undeva″, ″Ferma- Orăşeni vs. Săteni″, iar în prezent este concurentă permanentă în cadrul formatului TV - ″Săriţi de pe fix!″.

Despre Ovidiu Anton

Ovidiu Anton este un compozitor şi cântăreţ român de muzică rock. El fost ales să reprezinte România la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence”, o compoziţie proprie, de asemenea a obţinut premiul al doilea la Festivalul Naţional Mamaia 2003, secţiunea interpretare, cu piesa proprie „Vreau”, iar în 2005, a reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur”. În perioada 2004–2006, a fost elev la a doua ediţie a emisiunii televizate ″Şcoala Vedetelor″, fiind desemnat şef de promoţie, show ce l-a propulsat datorită vocii puternice şi deopotrivă plină de sentimentalism şi emoţie în stare pură.

Despre Walt Dinsey Pictures/ Disney Pixar:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum, platforma sa de streaming- Disney + şi grupul său media interactiv.

Visele nu pot muri, spunea o parabola veche, sau ″Când te rogi la steaua ta, ai încredere că ea, te ajută-n ce-ţi doreşti să împlineşti″, primul imbold original Disney presărat în inimile generaţiei din anul 1923. Captaţi de esenţa trăirii momentului ca şi cum mâine nu s-ar mai aşterne pe obrajii timpului, descoperim studiourile Walt Disney Pictures ca un element ce premerge din corzile inimilor noastre spre imortalitate, iar noi sau generaţiile ce vor urma, suntem datori să avem putere de acceptare, solicitudine şi iubire între oameni şi cel mai important faţă de noi înşine.

 

Depăşindu-ne potenţialul, ţesând vise în fiecare zi, nuanţând dorinţele care se împlinesc atunci când ne rugăm la stele căzătoare, Walt Disney este promotorul iubirii adevărate ce sălăsluieşte în curajul tivit din inimile noastre, iar în cei peste 100 de ani de praf magic, călătorii incomensurabile şi personaje emblematice, studiourile ne-au învăţat să ne regăsim, să fim fericiţi aici şi acum, ne-au conturat valoarea familiei şi a celor ce contează pentru fiecare dintre noi- de la Alba ca Zăpada care a fascinat o lume întreagă prin bunătatea sa de netăgăduit, până la Asha ce ne învaţă că a lupta pentru bine şi cei care contează cu adeverăt pentru tine sunt quintesenţa vieţii. Reconectaţi prin trecut, amprentaţi şi modelaţi de prezent şi stimulaţi de idealurile viitorului am învăţat într-un secol de magie despre viaţă, aşa cum este ea- cu bune şi cu rele, cu adaosuri şi farmece, cu dezamăgiri şi lecţii de învăţat, cu oameni care dau sens şi sunt mereu acolo prezenţi, în suflet sau lângă noi, suntem parte din marea schemă a lucrurilor, ciclul vieţii se repetă la nesfârşit, de fapt doar tu controlezi destinul! Nu ai nevoie de magie pentru a face acest lucru, pentru a-ţi soluţiona problemele şi încă ceva- Nu exteriorul contează ci ceea ce vine din interior.

Disney ne îndeamnă să ne amintim de aceste preţioase imbolduri pentru încă 100 de ani şi de acum încolo, iar povestea va merge mai departe!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici