Ariana Grande a doborât un nou record cu ultimul său album

  • Ariana Grande doboară record după record cu ultimul său album lansat toamna trecută
  • Cântăreaţa a câştigat cel de-al 20-lea titlu Guinness World Records
  • Ariana Grande a devenit artistul cu cele mai multe melodii pe locul 1 pe Billboard Hot 100
329 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande a doborât un nou record cu ultimul său album

ŞTIRILE Ariana Grande a doborât un nou record

Ariana Grande continuă să-şi surprindă fanii prin doborârea recordurilor muzicale!

Cântăreaţa a câştigat cel de-al 20-lea titlu Guinness World Records. Aceasta a avut cele mai multe melodii care s-au menţinut pe locul I pe Billboard Hot 100, cinci dintre melodiile ei fiind în fruntea clasamentului.

Unele dintre nominalizările câştigate au fost: cel mai difuzat album pop dintr-o săptămână în SUA, cele mai multe nominalizări MTV sau cea mai bună colaborare. Ariana Grande este în prezent singurul artist care a realizat acest record în istoria Guinness World Records.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici