Back in black! AC/DC s-au reunit

  • Rockerii de la AC/DC se reunesc după 4 ani de pauză şi anunţă un nou album
  • Albumul, numit PWRUP, vine la 6 ani de la ultimul material AC/DC
  • Malcom Young, unul dintre fondatorii trupei, a murit în 2017
1111 afișări
Imaginea articolului Back in black! AC/DC s-au reunit

Back in black! AC/DC s-au reunit FOTO AC/DC Facebook

AC/DC s-au întors! Au confirmat revenirea în trupă a solistului, a toboşarului şi a basistului. După luni de speculaţii, rockerii au anunţat într-un final şi noul album, PWRUP.

Solistul Brian Johnson (72 de ani) plecase din trupă în urmă cu 4 ani, din cauza unor probleme cu auzul. Toboşarul Phil Rudd (66 de ani) a avut probleme cu drogurile şi cu poliţia, iar basistul Cliff Williams (70 de ani) declarase în urmă cu 4 ani că iese la pensie.

După mai multe teasere pe reţelele sociale, rockerii australieni au confirmat în sfârşit aseară noua-veche componenţă. Ultimul album lansat de AC/DC a fost Rock Or Bust, din 2014, care nu s-a bucurat însă de prea mare succes.
AC/DC a luat naştere la Sydney, în noiembrie 1973, sub cârma fraţiilor Malcom şi Angus Young. Malcom a murit în 201

7, la 64 de ani, însă fratele Angus rămâne în trupă în continuare şi promite să zguduie asfaltul la concerte alături de colegii săi.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici