Bollywood-ul, lovit de COVID-19: Aishwarya Rai Bachchan, internată în spital

  • Aishwarya Rai Bachchan, starul Bollywood, şi o parte din familie au fost infectaţi cu coronavirus.
  • Actriţa, soţul ei, fiica şi socrul au fost internaţi.
  • Soacra actriţei nu a fost infectată.
1517 afișări
Imaginea articolului Bollywood-ul, lovit de COVID-19: Aishwarya Rai Bachchan, internată în spital

Bollywood-ul, lovit de COVID-19

Aishwarya Rai Bachchan, faimoasa actriţă din filmele marca Bollywood a ajuns în spital după ce testul COVID-19 a arătat că este infectată cu virusul.
 
Însă şi familia fostei actriţe - fostă deţinătoare a titlului de Miss World - a fost infectată cu coronavirus. 
 
Fiica sa, Aaradhya este în spital din acelaşi motiv. 
 
Soţul şi socrul ei, alţi doi foşti actori de Bollywood care s-au făcut remarcaţi ani de-a rândul în această industrie a cinematografului indian, se află în spital încă de sâmbăta trecută, amîndoi infectaţi cu COVID-19.
 
Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a scris pe Twitter, duminica trecută, faptul că a fost testat pozitiv cu coronavirus.
 
A urmat o postare de Twitter din partea fiului său, care a mărturisit că şi el şi frumoasa lui soţie, în vârsă de 46 de ani au fost confirmaţi cu COVID-19. Bărbatul a mărturisit că, din păcate, şi fiica de 8 ani este infectată cu virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume. 
 
Singura care a rămas neatinsă de COVID-19 a fost soţia lui Amitabh Bachchan, soacra fostei deţinătoare a titlului de Miss World.
 
Vestea a afectat întreaga comunitate indiană, având în vedere că familia actorilor este văzută ca un soi de regalitate a Bollywood-ului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici