Britney Spears a suferit un avort spontan: Am pierdut copilul nostru miraculos

Britney Spears a anunţat că a suferit un avort spontan. Cântăreaţa a împărtăşit sâmbătă după-amiază vestea evoluţiei tragice a sarcinii sale printr-un anunţ semnat de ea şi de logodnicul ei, Sam Asghari, şi postat pe Instagram.

1492 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a suferit un avort spontan: Am pierdut copilul nostru miraculos

„Cu cea mai mare tristeţe trebuie să anunţăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii”, a scris Britney Spears.

„Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până când sarcina ar fi fost evoluată. Cu toate acestea, am fost prea entuziasmaţi să împărtăşim vestea bună”, a mai spus artista.

Britney a mai spus că dragostea dintre ea şi logodnicul ei, Sam Asghari este puterea care îi face să poată merge mai departe după această tragedie.

„Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul. Vă rugăm să ne păstraţi intimitatea în acest moment dificil”, a mai scris artista.

Britney Spears împărtăşise anunţul privind sarcina sa în luna aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici